I H-kullet var det mange flotte valper å velge mellom og etter mange runder med meg selv ble det en blonde gutt som skulle bli igjen på Størmyra. Han fikk etterhvert navnet Neo. Valpe- og unghundstiden bruke vi til å kose oss med korte treningsøkter og ta tiden til hjelp. Neo som andre Hoffer ble sent moden. 
I 2020 ble det meste avlyst pga Corona-nedstenging så det var først i 2021 vi kom i gang med konkurranser. Det ble det opprykk til klasse B i spor og bestått ferdselsprøve i 2021. I 2022 ble det tre ganger med godkjent  B spor. Bestått sporprøve i det internasjonale programmet i Danmark som gav tittelen FH-1. Høydepunktet i 2022 ble godkjenning som redningshund i NRH. I 2022 ble det også bestått Mentaltest i Sverige med sterke 497 poeng. 
Neo fikk sin debut i utstillingsringen på rasespesialen bare 4 månder gammel. Han ble beste hannvalp og fikk BIM slått av ei flott tispe på rasespesialen. Etter han ble voksen har han blitt norsk utstilling champion og norsk vinner i 2020, han har fått CERT i Sverige som gir SE UCH, og 2 CACIB som gir tittelen C.I.B.
Neo er parret med Anziehend's Dalina hos Team Daliora’s kennel valper ventes i uke 10. Mer info 
Neo er gøy å jobbe med. Han er både glad i mat og lek. Det er i skogen han trives aller best, men han gjør virkelig sitt beste også på lydighetsbanen. Han er sanset og har god konsentrasjon. 
9 uker gammel
9 uker gammel
Back to Top