I H-kullet var det mange flotte valper å velge mellom og etter mange runder med meg selv bestemte jeg meg for at det var den ene blonde gutte som skulle bli igjen på Størmyra. Han fikk etterhvert navnet Neo. Valpe- og unghundstiden bruke vi til å kose oss med korte treningsøkter og ta tiden til hjelp. 
Etter nedstenging og avlysninger av det meste har vi kommet oss ut i konkurranse og har i 2021 fått vi opprykk til klasse B i spor og besto bestått ferdselsprøve. I 2022 har vi fått godkjent ii B spor og vært og gått en Sporprøve i det internasjonale programmet i Danmark som gav tittelen FH-1. Vi har hatt en pause fra andre starter, men satser på å være i gang igjen etter sommeren, Vi trener også i NRH og jobber mot å få på plass momentene som skal til for å komme til eksamen mot slutten av året. 
Neo fikk sin debut i utstillingsringen på rasespesialen bare 4 månder gammel. Han ble beste hannvalp og fikk BIM slått av ei flott tispe. Etter han ble voksen har han blitt norsk utstilling champion og norsk vinner i 2020. 
9 uker gammel
9 uker gammel
Back to Top