Blixen er fra B-kullet, og hun er mor til F og H-kullet.
Blixen var for meg en helt spesiell hund fra hun ploppet ut i valpekassen. Jeg skulle egentlig ikke beholde valp fra B-kullet, men denne frøkna måtte bare bli igjen hos oss. Det har jeg ikke angret på.
Blixen og jeg har gjort mye forskjellig sammen. Vi har kommet opp i klasse Elite i lygdighet, klasse A - spor i NBF sitt program og tatt et bruks-spor CERT i Sverige, vi har bestått ferdselsprøve og utholdenstest, SL1 og SPH1 (FH1) i RIK programmet. Høydepunket kom i september 2017 da vi enderlig kunne starte i klasse A (Elite) og gikk til seier og CERT på Riksmesterskapet i Sverige. I 2019, samme år som hun ble 10 år ble hun årets brukshovawart i Svergie og vi startet i The Challenge i Norge. Planen var å fortsette å konkurrer i 2020, men hun ble syk på våren og hadde etter det ikke det samme lysten til å jobbe. I september ble hun brått syk igjen og vi måtte ta forvell etter at det ikke var mer å gjøre. 
Blixen har tatt Mentalsbeskrivelse, Bestått både Funksjonsanalyse i Norge og mentaltest i Sverige med sterke 483 poeng. Hun er meriterte med følgende titler: KORAD BH AD FH1 SL1 SPHIII RL1 C.I.B. Nord uch (KORAD og  SPHIII har hun oppnådd i Svergie, FH1 i Danmark).
 Så stolt av denne frøkna, det vi fikk til sammen og savnet etter hennes nærvær og personlighet er stort
Back to Top