Hos oss er valpene mye ute - noe bilder fra de ulike kullene 
Blixen-valper er planlagt våren 2018. Går alt etter planen har vi leveringsklare valper i midten av juni.
Paring gjennomført 16. februar 2018.   

Den utvalgte hannen er Bergenhovs Harpo-Wild.
Dette kullet har jeg stor tro på og min plan er at min neste hoffe er fra dette kullet. ​​​​​​​
Bildene av Harpo er tatt av Kennel Bergenhovs (Jennie og John Örwill)
Harpo bor på en gård utenfor Stavanger og går godt sammen med alle de andre dyra på gården og nabogårdene. Han er født i Sverige og har tyske foreldre på begge sider. Han har en imponerende Mentaltest og MH. På papiret ser i hvert fall han og Blixen ut til å utfylle hverandre helt perfekt. Begge med høye poengsummer på Mentaltest (MT). Harpo med 491 poeng og Blixen med 483 poeng. 
Jeg har stor tro på at det fine egenskapene til foreldrene vil gi valper som har stor arbeidslyst og samarbeidsvilje. 
Harpo ble utstillingschampion på tre utstillinger. Han har hatt et kull med 12 valper i Sverige, hvor 9 er HD-rønget og alle er fri. 
Blixen er stilt ut noe mer og har blant annet vunnet rasespesialen en gang og blitt plassert 3 ganger som 2. beste tispe på rasespesialer i Danmark og Sverige. Hun er Nordisk og International champion (C.I.B.). 
Paring 15. februar, termin 20. april. Det vil si at går alt etter planen blir det leveringsklare valper fra ca 15.  juni. 
Hvis du er interessert i Hovawart som du skal trene aktivt med innen hundsport, det være seg bruks, redning, lydighet eller IPO, er en valp fra dette kullet noe for deg. Det er ikke et krav fra min side at man skal konkurrere, jeg er mest opptatt av at hundene får arbeide og blir trent jevnlig. Det er selvfølgelig et sterkt ønske at flere skal bli med å starte med sine hoffer så vi blir flere i fremtiden.  
Link til Blixens side hos SKK hvor man blant annet finner hennes Mentaltest resultat under «Tävling». Sjekk også Blixens egen side for mer informasjon om henne og flere bilder. -
Link til Harpos side hos SKK hvor samme informasjon + stamtavle ++
Back to Top